Terms & Conditions

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, όπως περιγράφονται στην Πολιτική μας σχετικά με τα cookies και στην Πολιτική Απορρήτου. Τα cookies βοηθούν ανώνυμα στην εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε στη χρήση τους από εμάς.

  • Συμφωνώ 
  • Θέλω να μάθω περισσότερα

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, για να βοηθήσει την πρόσβαση και την περιήγησή σας στο διαδίκτυο. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται από τον κεντρικό server της ιστοσελίδας στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής του χρήστη. Τα cookies είναι μοναδικά για το κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού (web browser, π.χ. Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer κτλ) και περιέχουν ανώνυμες πληροφορίες οι οποίες αφορούν τα site που επισκέπτεται ο χρήστης.

 

 

ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ COOKIES

  • Αποθήκευση των προτιμήσεων σας ενόψει μελλοντικών σας επισκέψεων στην σελίδα.
  • Αποθήκευση και επεξεργασία των προϊόντων που αγοράστηκαν μέσω του e-shop.
  • Προβολή διαφημίσεων.
  • Συλλογή στατιστικών στοιχείων για την επισκεψιμότητα της σελίδας.

Γενικότερα τα cookies επιτελούν πολλές λειτουργίες, όπως το να διευκολύνουν την περιήγησή σας από τη μια ιστοσελίδα στην άλλη, να αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας και γενικά να βελτιώνουν την εμπειρία της περιήγησης στην ιστοσελίδα. Ο κάθε χρήστης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει τον οδηγό πλοήγησής του στο διαδίκτυο (web browser) όσον αφορά τα cookies και την αποδοχή τους. Μπορείτε να επιλέξετε, αναλόγως με τον browser, ανάμεσα στο να αποδέχεστε αυτόματα όλα τα cookies (συνήθως αυτό τίθεται ως προεπιλογή), στο να υπάρχει προειδοποίηση πως χρησιμοποιούνται cookies σε ορισμένες περιπτώσεις και στο να μην επιτρέπετε γενικώς την χρήση cookies. Εάν επιλέξετε να μην επιτρέψετε την αυτόματη χρήση cookies υπάρχει το ενδεχόμενο να μη δύνασθε να έχετε πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες του www.alexquisite.com καθώς και των άλλων ιστοσελίδων που επισκέπτεστε.

 

 

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές ή χρήση του καλαθιού αγοράς. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

 

 

COOKIES ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, για παράδειγμα, ποιές σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.

 

 

COOKIES ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές του χρήστη όπως το όνομα χρήστη ή τη περιοχή ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies είναι ανώνυμες και δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλους ιστότοπους.

 

 

COOKIES ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ 

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την προβολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

 

 

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ COOKIES

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Cookies μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.aboutcookies.org.  Aναλόγως του φυλλομετρητή σας επισκεφθείτε τις ακόλουθες ιστοσελίδες, για να λάβετε γνώση για τις απαραίτητες σχετικές ενέργειες:

Internet Explorer: support.microsoft.com/kb/278835

Firefox: support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-…

Chrome: support.google.com/accounts/answer/61416?hl=en

Opera: www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

Safari: support.apple.com/kb/PH5042

Safari for iPad and iPhone: support.apple.com/kb/HT1677

Μπορείτε να προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ακόμη κι αν προβείτε στην απενεργοποίηση των Cookies.

Προσοχή: Η πολιτική μας για τα cookies μεταρρυθμίζεται προκειμένου να είναι συμβατή τόσο με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων όσο και τον Κανονισμό ePrivacy.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (ΕΟΧ) 

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την προστασία της ιδιωτικής Σας ζωής και ενδιαφερόμαστε για ζητήματα απορρήτου. Γι’ αυτό το λόγο επιθυμούμε να γνωρίζετε τον τρόπο που συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε ή ενδεχομένως γνωστοποιούμε πληροφορίες που σας αφορούν.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών της ιστοσελίδας www.alexquisite.com υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως και το Νόμο 2774/1999 και τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ), καθώς και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και τις ePrivacy directives (2002/58/EC, τροπ. 2009/136/EC), όπως ισχύουν σήμερα σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση η ιστοσελίδα http://www.alexquisite.com διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Η χρήση/επίσκεψη συνεπάγεται αποδοχή των όρων αυτών.

 

 

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 

Για την χρήση των υπηρεσιών μας η συλλογή ορισμένων προσωπικών δεδομένων ή πληροφοριών ταυτοποίησης χρήστη (PII) είναι απαραίτητη. Τα Προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν δεδομένα ή πληροφορίες που προσδιορίζουν την ταυτότητα ενός ατόμου, όπως το ονοματεπώνυμο, την ταχυδρομική διεύθυνση, την ηλεκτρονική διεύθυνση, τον τραπεζικό λογαριασμό και κάθε άλλη πληροφορία δηλωτική του συγκεκριμένου ατόμου. Προσωπικές Πληροφορίες μπορεί επίσης να θεωρηθούν δημογραφικά στοιχεία, όπως η ημερομηνία γέννησης, η περιοχή διαμονής ή άλλα δεδομένα τα οποία μπορούν εύλογα να συνδεθούν με την ταυτότητα ενός φυσικού προσώπου.

Τα δεδομένα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώριση ενός χρήστη με μοναδικό τρόπο μεταξύ άλλων, με σκοπό την εμφάνιση στοχευμένων διαφημίσεων, μηνυμάτων ή περιεχομένου.

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ – ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ 

Κατά τη πλοήγησή σας στον ιστότοπο ενδέχεται να σας ζητηθεί η υποβολή προσωπικών σας πληροφοριών προκειμένου να επωφεληθείτε ορισμένων υπηρεσιών/ παροχών μας (π.χ. εγγραφές σε ενημερωτικά δελτία (newsletter), συμβουλές/υποδείξεις ή επεξεργασία παραγγελιών) ή να συμμετέχετε σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα (όπως κληρώσεις ή άλλες προσφορές). Ενδέχεται να συνδυάσουμε τις πληροφορίες που υποβάλλετε με άλλες πληροφορίες που έχουμε συλλέξει από εσάς, είτε εντός είτε εκτός σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένου, για παράδειγμα, του ιστορικού αγορών σας.

Συγκεκριμένα αποτελούν αντικείμενο συλλογής και επεξεργασίας τα ακόλουθα δεδομένα των Χρηστών 1) της σχετικής Φόρμας Επικοινωνίας: α) ονοματεπώνυμο, β) ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), 2) του Newsletter: η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) και 3) του e-shop: α) ονοματεπώνυμο, β) ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail),  γ) Αριθμός κινητού τηλεφώνου, δ) πόλη διαμονής, ε) Τ.Κ., στ) έτος γέννησης, ζ) χώρα διαμονής, η) τραπεζικός λογαριασμός.

*Τα παραπάνω στοιχεία εξαιρετέου του στοιχείου 3η ζητούνται και για τη δημιουργία λογαριασμού-account.

 

 

ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ 

Κατά τη πλοήγησή σας σε έναν ιστότοπο, ορισμένες πληροφορίες ενδέχεται να συλλέγονται παθητικά (δηλαδή, να συγκεντρώνονται χωρίς εσείς να τις παρέχετε ενεργά), με τη χρήση διαφόρων τεχνολογιών και μέσων, όπως διευθύνσεις πρωτοκόλλου Διαδικτύου, cookies, Internet tags, καθώς και συλλογή δεδομένων πλοήγησης.

Διαβάστε την Πολιτική σχετικά με τα cookies και ελέγξτε τον Πίνακα ρυθμίσεων cookies για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα cookies. Σε αυτήν την Πολιτική, θα βρείτε επίσης πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης των cookies εάν δεν συμφωνείτε με τη χρήση τους. Εάν δεν απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε cookies ή άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης, θα συμπεράνουμε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση τους.

 

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Χρησιμοποιούμε κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών που βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί και προορίζεται για χρήση από ενήλικες. Όταν προορίζεται για χρήση από ένα ανήλικο, ιδίως ηλικίας έως 16 χρονών,  ζητείται η συγκατάθεση του γονέα ή κηδεμόνα προτού συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες. Αν είστε  ανήλικος πάνω από το ηλικιακό όριο, από το οποίο απαιτείται η γονική συναίνεση στη χώρα σας, θα πρέπει να ελέγξετε τους όρους της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου από κοινού με το γονέα ή τον κηδεμόνα σας για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε και αποδέχεσθε αυτούς τους όρους.

Εφόσον διαπιστωθεί ότι έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες από ανήλικο χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα του, ενώ θα έπρεπε να έχει ληφθεί τέτοια συγκατάθεση, θα διαγράφουμε τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν.

Η πρόσβαση σε ορισμένα σημεία της ιστοσελίδας ή / και η δυνατότητα για την παραλαβή βραβείων, δειγμάτων προϊόντων ή άλλες δώρων μπορεί να περιορίζεται σε χρήστες πάνω από μια ορισμένη ηλικία. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να πραγματοποιήσουμε ελέγχους επαλήθευσης της ηλικίας και να εφαρμόσουμε αυτούς τους περιορισμούς ηλικίας.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ IP

Σε κάθε υπολογιστή που συνδέεται στο Διαδίκτυο εκχωρείται ένας μοναδικός αριθμός που είναι γνωστός ως διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP). H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής (Η/Υ) του επισκέπτη / χρήστη / μέλους έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στη συνέχεια στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή, αποθηκεύεται και δύναται να αξιοποιηθεί από την σελίδα, εάν είναι αναγκαίο, στην περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη / μέλους.

 

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, να επεξεργαστείτε, να διορθώσετε και να τροποποιήσετε ορισμένες Προσωπικές Πληροφορίες κάθε στιγμή μέσω του λογαριασμού σας στην ιστοσελίδα μας.

 

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 

Όταν εισέρχεστε στις Υπηρεσίες μας, θα παραμείνετε συνδεδεμένοι μέχρι να πατήσετε Αποσύνδεση από το λογαριασμό σας. Αν χρησιμοποιείτε δημόσιο υπολογιστή ή μοιράζεστε τη συσκευή σας με άλλο χρήστη, σας συμβουλεύουμε να αποσυνδέετε και να σβήνετε τα Cookies από τη συσκευή κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την Πλατφόρμα ώστε να προστατεύσετε το λογαριασμό σας και τις Προσωπικές σας Πληροφορίες. Αλλιώς, κάθε άλλος χρήστης της συσκευής θα μπορεί να δει και να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης επικοινωνεί μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, η παροχή εκ μέρους του χρήστη προσωπικών δεδομένων του γίνεται οικειοθελώς και αποκλειστικά κατά την ελεύθερη βούληση του χρήστη. Θα επεξεργαστούμε τα εν λόγω παρασχεθέντα προσωπικά δεδομένα μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για τον συγκεκριμένο σκοπό.

 

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ NEWSLETTER 

Η εγγραφή και χρήση των υπηρεσιών newsletter (ενημερωτικά δελτία) συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση, συναίνεσή και συμφωνία σας με τους παρόντες όρους και κανόνες.

Το περιεχόμενο που διατίθεται με την μορφή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ως αποκλειστικό προς του εγγεγραμμένους χρήστες, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι και περιεχόμενο του www.alexquisite.com και καλύπτετε από τους παρόντες όρους χρήσης και κανόνες.

Πιο συγκεκριμένα το περιεχόμενο των newsletters και οποιαδήποτε από τις ιδέες, σχέδια, γραφικά, φωτογραφίες, κείμενο, ήχο και οπτικοακουστικό υλικό, έγγραφα και κάθε άλλο υλικό που περιέχεται στα newsletters υπόκεινται στους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ανήκουν ή ελέγχονται από το http://www.alexquisite.com. Σε σχέση με τα ενημερωτικά δελτία (συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και των συνδέσμων τους), συμφωνείτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα newsletters μόνο για προσωπική σας χρήση και δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα newsletters για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση. Δεν επιτρέπεται η χρήση, δημοσίευση, αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση ή μετάδοση του περιεχομένου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεσή www.alexquisite.com. Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση απαγορεύεται και προστατεύεται από το νόμο.

Κατά την εγγραφή σας στο Newsletter συμφωνείτε ότι το www.alexquisite.com θα αποθηκεύσει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για χρήση αποκλειστικά από το  www.alexquisite.com και σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης.

 

 

ΔΙΚΤΥΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ 

Ενδέχεται εντός της Ιστοσελίδας μας να προσφέρεται η δυνατότητα διαμοιρασμού σε Κοινωνικά Δίκτυα και άλλα συναφή εργαλεία που σας επιτρέπουν να μοιραστείτε τις δράσεις σας εντός της Ιστοσελίδα με άλλες εφαρμογές, ιστοσελίδες ή μαζικά μέσα ενημέρωσης, και το αντίστροφο. Η χρήση τέτοιων χαρακτηριστικών επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών με τους φίλους σας ή το γενικό κοινό, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε καθορίσει στο προσωπικό σας προφίλ. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου αυτών των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

 

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σας ζητούμε να μην μας στέλνετε μέσω e-mail και να μην μας αποκαλύπτετε μέσω χρήσης της πλατφόρμας επικοινωνίας ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα. Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αυτής της κατηγορίας δεν εξυπηρετεί σε καμία περίπτωση τον σκοπό της επεξεργασίας, όπως αυτός ορίζεται παραπάνω. Γι’ αυτό τον λόγο σε κάθε περίπτωση που τέτοιες πληροφορίες θα τύχουν της κατοχής μας, θα διαγράφονται άμεσα και το Υποκείμενο το δεδομένων θα ενημερώνεται σχετικά.

 

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 

Τα δεδομένα σας συλλέγονται αποκλειστικά για τον ως άνω νόμιμο σκοπό επεξεργασίας. Η alexquisite, ως υπεύθυνος επεξεργασίας  με ή χωρίς τη βοήθεια αυτοματοποιημένων μεθόδων θα έχει στη διάθεσή  της αρχείο και θα επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα. Τα δεδομένα σας θα αποθηκεύονται υπό μορφή που επιτρέπουν την ταυτοποίηση σας ως υποκείμενα αυτών μόνο για το διάστημα που απαιτείται και αποκλειστικά για τον σκοπό της επεξεργασίας. Ο χρήστης /μέλος μπορεί να επικοινωνήσει οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση με την alexquisite, τηλεφωνικώς ή μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@alexquisite.com προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη του προσωπικού του λογαριασμού, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του καθώς και την εξαίρεσή του από τη λήψη ηλεκτρονικών ενημερωτικών μηνυμάτων. Κατά την ενημέρωση των προσωπικών στοιχείων, ενδέχεται να ζητηθεί από τον χρήστη/μέλος να επαληθεύσει την ταυτότητά του προτού να μπορέσει να ικανοποιήσει το αίτημά του. Επισκέπτες/χρήστες της Ιστοσελίδας που είναι ανήλικοι δεν έχουν δικαίωμα εγγραφής ως μέλη και συνεπώς δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Ο κάτοχος λογαριασμού στην Ιστοσελίδα (μέλος) είναι υπεύθυνος για κάθε χρήση και διατήρηση της μυστικότητας και ασφάλειας του κωδικού του και οφείλει να γνωστοποιεί αμέσως στην alexquisite οποιαδήποτε χρήση του λογαριασμού του από τρίτο χωρίς εξουσιοδότηση καθώς και οποιαδήποτε άλλη περίπτωση παραβίασης του ηλεκτρονικού του λογαριασμού. Πρόσβαση στα δεδομένα έχουν μόνο οι νόμιμοι αποδέκτες αυτών (π.χ. εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι), όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο. Σε περίπτωση μεταβίβασης των δεδομένων σας σε περαιτέρω αποδέκτες, που θα ενεργούν στο όνομα και για λογαριασμό μας στο πλαίσιο εκτέλεσης σύμβασης, για την επίτευξη του ως άνω νόμιμου σκοπού (π.χ. διαφημιστικές εταιρίες- εξωτερικοί συνεργάτες της alexquisite). Τα δεδομένα σας δεν θα διαβιβαστούν σε  αυτούς, χωρίς τη προηγούμενη ενημέρωση και ρητή συγκατάθεση σας. Για τα στοιχεία των αποδεκτών μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα στη διεύθυνση info@alexquisite.com.

Τα δεδομένα σας θα διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης ή κατόπιν σχετικού αιτήματός σας.

Τα δεδομένα των χρηστών δεν πωλούνται, δεν διανέμονται, δεν αποκαλύπτονται και δεν παρέχονται σε τρίτα μέρη. Τα δεδομένα των χρηστών θα παρέχονται  στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές μόνον εφόσον αυτό απαιτείται από τον νόμο.

 

 

LINKS

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες. Η παρούσα δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν ισχύει όσον αφορά στην πρόσβαση του χρήστη σε άλλες ιστοσελίδες.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή υπόδειξη σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Alexquisite μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@alexquisite.com.

Σας ενημερώνουμε ότι αυτή η πολιτική ενδέχεται να αλλάξει κατά περιόδους. Οι αλλαγές θα εμφανίζονται εδώ.